pointer  
      Nederlands    Home 
appel aardbei peer bessen
Ik ben een handelaar > Koopsystemen

Koopsystemen

DRIE KOOPSYSTEMEN
ALS DAT NIET KLANTVRIENDELIJK IS

De BFV wil, net als de telers die er lid van zijn, zoveel mogelijk verkopen. Daarom luisteren we naar wat onze klanten echt willen en stellen wij ons zo klantvriendelijk mogelijk op. Onze koopsystemen zijn daar een goed voorbeeld van. U kan als klant op drie verschillende manieren aankopen, u kiest zelf wat voor u het gemakkelijkst is. Daarnaast kan u met uw eigen code en paswoord inloggen op ons extranet.
Hier kan u prijzen consulteren, uw facturen bekijken, lopende opdrachten opvolgen, uw verkoopstatistieken bekijken,...

LIVE OP DE VEILING

Op dinsdag en donderdag kunnen de geregistreerde kopers in onze veilzaal in Sint-Truiden deelnemen aan de veiling van hardfruit. Hier geldt het traditionele afslagsysteem via een klok. In het seizoen veilen we bovendien alle dagen zachtfruit, op dezelfde manier. Die is gebaseerd op een simultaansysteem dat alle Belgische veilingen met elkaar in verbinding stelt. Zo kan u vanuit gelijk welke veiling op gelijk welke andere veiling kopen.

 

 

MET ONZE BEMIDDELING

Klanten kunnen ook rechtstreeks contact opnemen met de commerciële dienst van de BFV en hun fruit op maat bestellen. Ze kiezen dan zelf het soort fruit, de kwaliteit ervan, de verpakking, het tijdstip en de locatie van de levering. Kan het klantvriendelijker?


 

 

ONLINE VAN BIJ U THUIS

Als u wil, kan u vanuit uw luie stoel thuis deelnemen aan die veilingen, via uw pc en het ISDN-netwerk van Belgacom. De kloksimulatie van uw pc wordt gelijkgezet met de klokken op de veiling en u krijgt zowel de tekst als het beeld en het geluid van de
veiling online door. U bent rechtstreeks verbonden met de veilmeester aan de klok. Wanneer u op het systeem inlogt, worden de verkoopgegevens automatisch geladen en kan u kopen vanaf het eerstvolgende lot. De gemiddelde klokprijs per kwaliteit en uw eigen transacties kan u met één muisklik bekijken.

 

 

 

 

 

ads

   Montenakenweg 800 - 3800 Sint-Truiden - Belgium | T: +32 (0)11 69 34 11 | F: +32 (0)11 68 54 60
   BFV 2006 | Products | Disclaimer | Powered by prosite © 2023