pointer  
      Nederlands    Home 
appel aardbei peer bessen
Ik ben een producent > Promotie

Promotie

Onze beste promotie is een sterk en goed verzorgd kwaliteitsproduct op de markt brengen. Het overheersende belang van de fruittelers is dan ook overduidelijk in deze materie. Zonder fruittelers geen TRUVAL, en al helemaal geen promotie voor TRUVAL of BFV.

Verder is de medewerking van de telers van immens belang voor het welslagen van eender welke promotie-actie. Immers, de meeste promoties hebben ook hun impact bij het veilklaar maken van het fruit. Denken we maar aan de speciale verpakkingen, het aanbrengen van fruitstickertjes, het aanbrengen van speciale kistenkaarten, enz. Nieuwe promoties zullen steeds aangekondigd worden in onze nieuwsflash.

Het spreekt voor zich dat onze fruittelers ook fier zijn op de BFV, en ons keurmerk, TRUVAL. Velen dragen dan ook hun steentje bij in het verder uitdragen en bekend maken van deze merknamen. Enkele honderden fruitplantages doorheen heel België zijn getooid met een spandoek van TRUVAL. Ook tractors, aanhangwagens, vrachtwagens en ander rollend materieel van de telers dragen stickers met onze logo's.

Voor onze telers en hun personeel bieden wij tevens een beperkt gamma kledij voorzien van onze logo's aan ongelooflijke tarieven: bodywarmers, regenvestjes, T-shirts, petten,…

Uw plantage ligt op een in het oog springend plekje en u wenst ook zo'n prachtig TRUVAL-spandoek? Of u wil uw rollend materieel verfraaien met het TRUVAL-logo? Of uw bodywarmers zijn dringend aan vervanging toe? Neem dan contact op met onze promotiedienst, op het nummer
011-69.34.19.

 

ads

   Montenakenweg 800 - 3800 Sint-Truiden - Belgium | T: +32 (0)11 69 34 11 | F: +32 (0)11 68 54 60
   BFV 2006 | Products | Disclaimer | Powered by prosite © 2023